Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΝΑΡΙΝΙΏΝ ΦΩΝΗΣ 2010



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι εκτροφείς με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως και φέτος θα διεξαχθεί ο πανελλήνιος ομοσπονδιακός διαγωνισμός καναρινιών φωνής, υπό

την αιγίδα  της Ελληνικής Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας από 06-12-2010 έως 12-12-2010 . Υπεύθυνοι για την οργάνωση και τη διεξαγωγή του διαγωνισμού είναι ο ΕΟΚ Harzer για την Κατηγορία Α ( Χαρτς) και ο Σύλλογος Καναρινόφιλων Βορείου Ελλάδος για την Κατηγορία Β (μαλινουά) και C (Τιμπράντο).

Ο διαγωνισμός για τα καναρίνια Harz θα διεξαχθεί στην Αθήνα ενώ ο αντίστοιχος διαγωνισμός για τα μαλινουά και τα τιμπράντος θα γίνει στην Πτολεμαΐδα.
Κριτής των καναρινιών μαλινουά θα είναι ο Βέλγος OMJ κριτής της ΚΒFK Κος Robert Mittemeijer ενώ κριτής των τιμπράντο θα είναι ο ισπανός Κος Calas Blanco Cipriano OMJ κριτής της FOCDE.
Το όνομα του Γερμανού Κριτή για τα καναρίνια Harz θα ανακοινωθεί σύντομα.

Όσοι φίλοι ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος ως διαγωνιζόμενοι ή να επισκεφθείτε και να δείτε από κοντά τον διαγωνισμό είστε ευπρόσδεκτοι!!!

Σας ενημερώνουμε επίσης πως θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια από τους κριτές και πιθανόν από κάποιους έμπειρους εκτροφείς για κάθε μια από τις τρεις κατηγορίες καναρινιών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους!!!

Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση του χώρου, του χρόνου και της ακριβούς ώρας εγκλωβισμού, κρίσης, απεγκλωβισμού και σεμιναρίων.

Ελπίζουμε  το χόμπι μας να γίνει μια ωραία γιορτή που θα μας ενώσει όλους ακόμα πιο πολύ !!!
Για αιτήσεις συμμετοχής και πληροφορίες θα μπορείτε να ενημερώνεστε στα εξής τηλέφωνα και email.

 
Ονοματεπώνυμο
Εmail
Τηλέφωνο
Καραδαγλής Δημήτρης
karadadi@otenet.gr
697 7232864
Ομάδα Εκτροφέων ΤΙΜΠΡΑΝΤΟ Ελλάδος

O.EK.T-2010@HOTMAIL.GR 
                   6983276034                 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.