Το σουπιοκόκκαλο απαραίτητο όλο το χρόνο για τα πουλιά κυρίως στην
αναπαραγωγή για τα θηλυκά για την παροχή ασβεστίου κατά την ωοτοκία
Βήμα πρώτο αφού τα έχουμε πλύνει και τρίψαμε να φύγει το μελάνι βράσιμο 20 λεπτά στην κατσαρόλα με νερό και ξύδι
Βήμα δέυτερο σε ένα ταψί σε προθερμανμένο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς για ένα τέταρτο να στεγνώσουν
Βήμα τρίτο αφού βγούν από το φούρνο και κρυώσουν με ένα ψαλίδι καθαρίζουμε γύρω γύρω τις κοφτερές επιφάνιες και αν είναι μεγάλο το σουπιοκόκκαλο το κόβουμε στα δύο και με ένα λεπτό σταυροκατσάβιδο
ανοίγουμε προσεκτικά τρύπες να περάσουμε συρματάκι σαν γαντζάκι να τα κρεμάσουμε στα κλουβιά.
Τα σουπιοκόκκαλα τζάμπα από ψαράδες και ένα μικρό κόστος στο ρέυμα 35 λεπτά σύνολο αλλά πολύ απαραίτητα για τα πουλάκια
TimbradoespanolPylaiotis Christos Papagiannis
Βήμα πρώτο αφού τα έχουμε πλύνει και τρίψαμε να φύγει το μελάνι βράσιμο 20 λεπτά στην κατσαρόλα με νερό και ξύδι
Βήμα δέυτερο σε ένα ταψί σε προθερμανμένο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς για ένα τέταρτο να στεγνώσουν
Βήμα τρίτο αφού βγούν από το φούρνο και κρυώσουν με ένα ψαλίδι καθαρίζουμε γύρω γύρω τις κοφτερές επιφάνιες και αν είναι μεγάλο το σουπιοκόκκαλο το κόβουμε στα δύο και με ένα λεπτό σταυροκατσάβιδο
ανοίγουμε προσεκτικά τρύπες να περάσουμε συρματάκι σαν γαντζάκι να τα κρεμάσουμε στα κλουβιά.
Τα σουπιοκόκκαλα τζάμπα από ψαράδες και ένα μικρό κόστος στο ρέυμα 35 λεπτά σύνολο αλλά πολύ απαραίτητα για τα πουλάκια
TimbradoespanolPylaiotis Christos Papagiannis
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.