Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Club Técnico Español De Harzer Roller
Soy criador de Harzer Roller: Joan Alemany Balle.
Είμαι ένας εκτροφέας wagnisbeteiligungsgesellschaft ρόλερ: Ιωάννα alemany balle.
Για περισσότερα από 20 χρόνια που μεγάλωσα καναρίνια ρόλερ. Όλα ξεκίνησαν όταν είχα να κάνω ένα δώρο σε έναν παλιό φίλο. Ήθελα να γίνω πρωτότυπο και μου ήρθε η ιδέα να αγοράσει ένα καναρίνι. Ήταν κόκκινο παράγοντα, πάφιν τις μέρες που είχα αρχίσει να κινείται και να τραγουδάω και ενδιαφερόμουν για το θέμα. Μέσα από τα βιβλία και δημοσιεύσεις, άρχισα να διαβάζω. Έψαχνα για τη μέγιστη απόλαυση που μπορεί να δώσει ένα καναρίνι, που για μένα είναι το τραγούδι, δεν έχω πάει ποτέ σε ελκύει το χρώμα ή τη θέση.
Γρήγορα θα διαλυθεί η φυλή των το σφραγισμένο από τον τόνο της φωνής σου πολύ κοφτερό για τα γούστα μου, και άρχισε να με την μαλινουα, επειδή δεν μπορούσα να βρω από την περιοχή μου καναρίνια ρόλερ. Επιτέλους κατάφερα να βγάλω μερικά αντίγραφα αυτής της κούρσας, άρχισα να μεγαλώσω και να ανταγωνιστεί τις δύο φυλές, αλλά σε ξεχωριστά δωμάτια, γιατί ήξερα ήδη τι μιμητές ποια είναι τα καναρίνια από το Βέλγιο. Ήσουν η roller, με τη χαμηλή και βαθιά, όπου είδε περισσότερα πλεονεκτήματα, όπως να μην αντίγραφο σχεδόν θα μπορούσε να σε voladeras στον τομέα χωρίς τις ψαλμωδίες άλλων ειδών μπορεί να επηρεάσει τους. Επιπλέον των προπονήσεις προτίμησε τις ψαλμωδίες δεν θα καταλήξουμε σε μια σημαντική ακρόαση, ή ότι πρέπει να είμαι ο ακροατής, όχι τους γείτονες μου, ή επισκέψεις.
Το πρώτο μου ζευγάρι ρόλερ-Χαρτς καναρίνια ήταν από έναν εκτροφέα της πάλμα, χάιμι κλαρ, η οποία ακολούθησε μια σειρά από barcelo-Alarcón ήδη απεβίωσε. Αργότερα αγόρασα αντίγραφα του παλομάρες και μανόλο matoses, με καλά αποτελέσματα. Έχω αλλάξει αρκετές φορές από φυλή, όταν είδε ότι το αποτέλεσμα ήταν όχι από την προσπάθεια που επενδύσαμε μετά από αρκετές εποχές.
Έχω παρακολουθήσει διαγωνισμούς της πάλμα και των Βαλεαρίδων Νήσων, των οποίων ήμουν οργανωτή και του Προέδρου, μέχρι που δεν υπήρχαν οι εκτροφείς ή διαγωνισμούς να ανταγωνιστούν για να γίνει. Παρακολούθησα επίσης διαγωνισμούς έξω από την περιοχή μου, αλλά αυτοί που ζουν σε ένα νησί είμαστε τόσο συνηθισμένοι σε μεγάλες διοργανώσεις της χερσονήσου, και τους διαγωνισμούς που μπορείτε να έρθετε εδώ, είναι σχεδόν αποκλειστικά για τους εκτροφείς αυτού του νησιού, επειδή οι απ ' έξω δεν φοράνε Πουλιά ή καρύδια, αν έχουν να ταξιδεύουν με αεροπλάνο ή πλοίο.
Ήμουν από τους πρώτους εταίρους που ίδρυσε το ctehr επισήμανε, μια μέρα στη Μαδρίτη. Μέχρι που πρότεινα το αξίωμα του αντιπροέδρου, παρόλο που αρνήθηκα την τιμή, αφού συμμετείχε επίσης στην πάλμα ως γραμματέας του συλλόγου, και πουλί στην Ομοσπονδία Balear ως φωνητικές τραγουδώντας.
Έχω παρακολουθήσει πολλές γραμμές με καλύτερο, μεσαία και χειρότερα αποτελέσματα. Έχω έναν πλούτο των πληροφοριών, σε βιβλία και γραπτά, ότι ναι, θεωρητικά, επειδή στην πράξη, είναι μια άλλη πραγματικότητα. Υπάρχουν διάφορα είδη γεωργικής δραστηριότητας των διαφόρων συγγραφέων, των μεθόδων σταυρούς, ψάχνοντας για την αγνότητα του καταγωγή, μέσω σπούδασε απαγορεύσεως, κλείνοντας γραμμές ή άνοιγμα. Ο καθένας μας έχει το δικό μας σύστημα ή συστήματα που ισχύουν για τους βολεύει και σύμφωνα με τα αποτελέσματά τους. Το τραγούδι που πιστεύω ότι είναι η ειδικότητα πιο δύσκολη, διότι είναι οφείλεται σε πολλούς παράγοντες και δεν είναι όλοι γενετική. Επιπλέον, πολλές φορές με την ποιότητα ή την Σοφία από τις σημειώσεις του δεν είναι σταθερή από τη μία μέρα στην άλλη. Έτσι και όλες τις σύγχρονες πολύ έχει σημειωθεί πρόοδος και η εργασία των εκτροφέων λάτρεις χρόνο με το χρόνο της επιλογής, επιμονή και κάνε σπλιτ έχει φτάσει στο επίπεδο της canaricultura ρόλερ.
Αντανακλάσεις από έναν εκτροφέα:
Τα καλά αποτελέσματα γίνονται για να έχεις ένα καλό χόμπυ, διαθέσιμο χρόνο, και κατάλληλες εγκαταστάσεις. Αν έχει μια μεγάλη συμπάθεια που χόμπι, προτεραιότητα μπροστά από τους άλλους, και, ως εκ τούτου, το χρόνο που πέρασε. Οι εγκαταστάσεις ποιος άλλος λιγότερο αφιέρωσε ένα δωμάτιο ή μέρους αυτής σε αυτά τα καθήκοντα. Τέλος πάντων το ρυθμό της σύγχρονης ζωής, και η μειονότητα φυλή η οποία είναι η roller, (με λίγες εκτροφείς σε σύγκριση με άλλες φυλές) είναι οι σημαντικότερες εχθρούς που κάνει δεν θα εξαπλωθεί αρκετά αυτό το χόμπι.
Θα ήθελα να πω ότι εκεί είναι χωρισμένος σε ζώνες εκτροφείς στην Ισπανία, οι οποίοι είναι προνομιούχος, όπου πραγματοποίησε διαγωνισμοί και υπάρχουν πολλοί εκτροφείς. Αυτοί είναι εκείνοι που οργανώνουν το διαγωνισμό και σ ' αυτούς που είναι ακόμη πιο προνομιούχος, τα οποία είναι περιορισμένα τα πουλιά τους χωρίς να συνεργαζόμαστε σε τίποτα · και άλλες πιο μειονεκτικές περιοχές είναι αρκετό ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ταξιδέψουν με αμάξι ή αεροπλάνο, μέρη όπου οι Διαγωνισμούς, να μάθω την ποιότητα των πτηνών τους και βήμα, έκανε παρέα με τους εταίρους και τους συμμετέχοντες. Θέλω να πω σε μειονεκτική θέση, διότι στην περιοχή τους ή όχι εκτροφείς, ή είναι τόσο λίγοι που δεν είναι εφικτό να οργανώσουμε κανένα διαγωνισμό, ταξιδεύουν με αεροπλάνο για τον εαυτό τους ή τους στέλνει μόνο τα πουλιά για αποστολή μηνυμάτων και τα λογιστικά φύλλα περιμένει στη στροφή των πουλιών, Σχηματίστε μια τόσο πολύ λυπημένος για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.
Είναι σημαντικό να μαζέψει πολλά πουλιά, αν θέλεις να πάρεις κάτι καλό. Το ποσοστό της ποιότητας είναι χαμηλά στο τραγούδι, πολλά πουλιά δεν φθάνει το απαιτούμενο επίπεδο, και αν πάρεις πολλά πουλιά αυξάνει τις πιθανότητες ότι επιτέλους η γενετική καλό έρχεται στο φως. Φυσικά, αν πάρεις πολλά πουλιά αυξάνεις το έργο της αφοσίωσης, και οι δύο στην αναπαραγωγή και στην εκπαίδευση, και υπάρχει ένα από τα μεγάλα θεμέλια της επιτυχίας. Τα πουλιά πρέπει πολλές περιποιήσεις να πάρεις αυτό που θέλεις, όταν γεννιούνται από το αυγό για να διαγωνιστούν στο τραπέζι μπροστά στον δικαστή, διότι η έναρξη του αγώνα είναι σημαντική, αλλά είναι εύκολο στη χρήση μεγάλη εκτροφεις αποδεδειγμένα αποτελέσματα και Αυτό χρόνια και χρόνια πριν ερυθροδερμο με καλό αποτέλεσμα, αλλά είναι δουλειά σου να της αναπαραγωγής και της επιλογής σας δίνει και την επιτυχία και εκεί θα πάμε μερικά σκαλοπάτια της πιο δύσκολο δεν είναι αρκετό, πόσο μάλλον να μεγαλώσεις με πρωταθλητές περιμένει Για τον γιο του να είναι το ίδιο, όπως και μερικές φορές πρέπει να περιμένεις αρκετές γενιές να πάρουμε κάτι της προκοπής.
Σε κάθε περίπτωση, το τραγούδι το άθροισμα ενός αριθμού παραγόντων, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η γενετική έχει εκδηλωθεί μπροστά σε ένα αποτέλεσμα, το τραγούδι δεν οφείλεται σε παράγοντες οι μαθηματικοί, εύκολο να ποσοτικοποιηθεί και να απομονώσουμε, όπως για Παράδειγμα ο συντελεστής μόνα, κληρονομιές του κόκκινου παράγοντα στις φυλές των χρωμάτων.
Πολλές φορές είμαστε τυφλοί. Κι όμως, έχουμε το πλεονέκτημα ότι ναι, υπάρχουν εκτροφείς που έχουν επιτύχει ένα κλιμάκιο, με ορισμένα χαρακτηριστικά, με ένα καλό ποσοστό των πτηνών λες αυτό αξιοσημείωτο. Νομίζω πως το όνειρο πολλών, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, που είναι να έχεις έναν αγώνα με μερικά θηλυκά που σου δίνουν ένα υψηλό ποσοστό των πτηνών με ποιότητα ράτσας, δείκτης των καθαρόαιμων και εξάλλου lineage ιδιαίτερα χαρισματικό για καλό τραγούδι, με παρόμοια σώματα fonadores και νοημοσύνη του Τραγουδώντας παρόμοια.
Ακούγεται απλό αυτό το τελευταίο, τότε μην το κάνεις, για τον απλό λόγο ότι συνηθίζεται να δούμε πουλιά πρωταθλητές ορισμένων κτηνοτρόφων, αλλά μάτι με βάση το ότι φέτος παίρνουν 50 ή περισσότερα αρσενικά και τα θαύματα που ακούς Είναι 6, 7 ή λιγότερα αντίτυπα από αρσενικά, όντας τα υπόλοιπα αρσενικά μέσες και κάποια ποσοστά καναρίνια τραγουδιστές πάνε στο μαγαζί με τα πουλιά άμεσα, χωρίς κατάλληλες συνθήκες για την πώλησή τους σε άλλο εκτροφέα και να την ντροπή της Ο διάσημος εκτροφέα που δεν θέλουν να η φήμη σου είναι.
Αυτές οι εκτροφείς, με αυτό τον αριθμό των πτηνών που έχουν επιτευχθεί αν και λίγοι, που έχουν λάβει την υψηλότερη μπαρ που αθλητές στην αναζήτηση του τραγουδιού πιο χαμηλά, πιο βαθιά και πιο μουσική, αξίζουν τα εύσημα. Το χόμπι σου, η δουλειά σου και αφοσίωση τρέφονται από τραγούδι πολλές μαθητευομένων και τους κτηνοτρόφους που αποκτούν πουλιά που δεν έχουν βγει τόσο καλά, εκτός από τους απολαμβάνοντας αντίγραφα όταν ακούς αυτούς που μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
Μια γενιά που συγκεντρώθηκαν από χρόνια δουλειάς και επιλογής, με μεταδόσεις των χαρακτήρων που είναι επιθυμητή για το τραγούδι, αλλά σε ένα καλό ποσοστό μετάδοσης, είναι ένας δείκτης του ένα γενετικό ομοιομορφία, που εξασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις πολλά πουλιά Με το έργο που μπαίνει στο στόμα. Λέγεται ότι μπορεί να γίνει μόνο αφού μεγάλωσε πολύ, να είναι σε θέση να επιλέξετε.
Καθώς και αύξηση, είναι εύκολο, την επιλογή των παικτών δεν είναι, επειδή το θηλυκό δεν τραγουδάμε για να αποφασίσουν, και το αρσενικό δεν σημαίνει ότι επειδή είναι καλός στο τραγούδι μεταδώσουν το ίδιο στα παιδιά τους. Στην καλύτερη, ο αδελφός του καλός τραγουδιστής, αυτό δεν συμβαίνει να είναι φυσιολογική, είναι αυτός που έχει μεταδώσει την επιθυμητή ιδιότητες του αδερφό που μπορεί να τραγουδήσει πολύ καλά.
Αν και η τάση είναι να ψάξει για τα γονίδια του αρσενικού ή οι επιβήτορες, χρησιμοποιώντας διάφορα θηλυκά και τον έλεγχο των αποτελεσμάτων, γνωστό ως το σόι του πατέρα, μπορείτε επίσης να αποτελέσματα αναζήτησης χρησιμοποιώντας τη μητρική σειρά, πιο περίπλοκο να κάνω.
Χωρίς να υπεισέλθουμε σε πιο τεχνικά θέματα και περίπλοκη της γενετικής, ένα πουλί υγιής και δυνατός είναι βασική για να μας δώσει ένα τραγούδι και είναι αποδεκτό να μεταδώσει για τους απογόνους της. Υπό την έννοια αυτή, τα ωδικά πτηνά τείνουν να είναι το ισχυρότερο όλων των φυλών, επειδή είναι οι μόνοι που οι περισσότεροι μοιάζουν με την αρχαία πρωτότυπο, μακριά από αυτές τις ράτσες της φαντασίας, που συχνά έχουν ληφθεί από κρούσες απαγορεύσεως απαγορεύσεως, που πολλές φορές απασχολούμε , ότι ναι, μετριέται και υπολογίζεται να φτιάξω λίγα χαρακτήρες. Στη σύγχρονη εποχή έχουμε φθάσει σε ένα υψηλό επίπεδο τραγουδώντας ρόλερ, και να συνεχίσουμε το ψάξιμο, σχεδόν κατά καιρούς πάνω από τις δυνατότητες που μπορούν να δώσουν ένα πουλί.
Όπως σε κάθε χόμπι, ορισμένοι κτηνοτρόφοι είναι ικανοποιημένοι, εγείροντας σεμνά, ταπεινά των μεταλλίων και διαγωνισμούς, τσεπώνει την ανταμοιβή για τους εαυτούς τους, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να μοιραστούμε και να ψάξουμε για συμμαθητές να αισθάνονται πιο βαθιά ριζωμένη στη δική μας χόμπι, κοινοποίηση συνδέσμων, Και η ένωση είναι δύναμη.
Μεταφράστηκε από τα Ισπανικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.