Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Σουπιοκόκκαλο

Το σουπιοκόκκαλο απαραίτητο όλο το χρόνο για τα πουλιά κυρίως στην αναπαραγωγή για τα θηλυκά για την παροχή ασβεστίου κατά την ωοτοκία

Βήμα πρώτο αφού τα έχουμε πλύνει και τρίψαμε να φύγει το μελάνι βράσιμο 20 λεπτά στην κατσαρόλα με νερό και ξύδι



Βήμα δέυτερο σε ένα ταψί σε προθερμανμένο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς για ένα τέταρτο να στεγνώσουν





Βήμα τρίτο αφού βγούν από το φούρνο και κρυώσουν με ένα ψαλίδι καθαρίζουμε γύρω γύρω τις κοφτερές επιφάνιες και αν είναι μεγάλο το σουπιοκόκκαλο το κόβουμε στα δύο και με ένα λεπτό σταυροκατσάβιδο
ανοίγουμε προσεκτικά τρύπες να περάσουμε συρματάκι σαν γαντζάκι να τα κρεμάσουμε στα κλουβιά.

Τα σουπιοκόκκαλα τζάμπα από ψαράδες και ένα μικρό κόστος στο ρέυμα 35 λεπτά σύνολο αλλά πολύ απαραίτητα για τα πουλάκια

 TimbradoespanolPylaiotis Christos Papagiannis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.