Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ανανέωση εγγραφών - Παραγγελίες δαχτυλιδιών 2014

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία με το γραμματέα του συλλόγου κύριο Καραδαγλή Δημήτρη ( 6977232864) μέχρι 25 Σεπτεμβρίου προκειμένου να ανανεώσουν την εγγραφή τους στο σύλλογο,  για το εκτροφικό έτος 2014 καθως επίσης για να παραγγείλουν δαχτυλίδια .


Όλα τα μέλη πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένα έως τελη Σεπτεμβρίου καθώς ο σύλλογος πρέπει   να προπληρώσει τα δαχτυλίδια της παραγγελίας κατόπιν απόφασης της ΕΟΟ που ισχυει από πέρσι

Ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ του συλλόγου  ομόφωνα αποφάσισε για φέτος να καταργηθεί η προπληρωμή  τετράδας πουλιών για τον πρώτο διαγωνισμό της χρονιάς .
Θα θέλαμε όμως σε εύλογο χρονικό διάστημα να ενημερώσετε το σύλλογο για την πρόθεση ή μη ,συμμετοχής στους φετινούς διαγωνισμούς . Δεν είναι πρέπων να διοργανωνεται ένας διαγωνισμός  , να καλουνται OMJ κριτες στη χώρα μας  και τα μέλη τελευταία στιγμή να σνομπάρουν τον εκάστοτε διαγωνισμό. Θεωρουμε επίσης απαράδεκτο τα μέλη να παραγγέλνουν μεγάλο αριθμό δαχτυλιδιών και την επόμενη χρονιά να μην στέλνουν ούτε ένα πουλί στους διαγωνισμους. Ο σύλλογος δεν κάνει εμπόριο αλλά προάγει το χόμπυ της εκτροφής καναρινιών ,μέσα σε αυτό ανήκουν και οι διαγωνισμοί.