Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σεμινάρια

Σήμερα ολοκληρώνεται η κρίση των πουλιών .Εγκλωβίστηκαν και κρίθηκαν 89 μαλινουά και 130 τιμπράντο . Είμαστε σε ένα ικανοποιητικό αριθμό πουλιών για την ΕΟΟ (μη ξεχνάμε ότι δεν είναι ομοσπονδία πουλιών φωνής). Παρά την κρίση εγκλωβίστηκαν πάνω κάτω ο ίδιος αριθμό πουλιών με πέρσι (με τη διαφορά όμως φέτος ,δεν υπήρξαν πουλιά από τη Ρόδο ,καθώς τα παιδιά πραγματοποίησαν τοπικό διαγωνισμό στις αρχες του μήνα).

¨Ηταν σχετικά ένας πολύ δύσκολος αγώνας για τα πουλιά καθώς εκτός από την ταλαιπωρία της μετακίνησης τους από πόλεις όπως Θεσσαλονίκη , Λάρισα , Καρδίτσα , ακόμα και Λήμνο είχαν να αντιμετωπίσουν και ακραία θερμοκρασία ( -11 βαθμούς την Τρίτη) ,αυτό είχε ως αντίκτυπο πουλιά που κληρώθηκαν να κριθούν χθες το πρωί δεν κελάηδησαν ,οπότε ο διαγωνισμός είχε πολλές εκπλήξεις.


Τα σεμινάρια (ελεύθερη συνομιλία διαγωνιζόμενων και κριτών ) θα πραγματοποιηθούν αύριο .
Στις 11 το πρωί θα γίνει το σεμινάριο για τα μαλινουά και στις 4 το μεσημέρι περίπου θα γίνει το σεμινάριο για τα timbrado.Και τα δύο σεμινάρια είναι ανοιχτά πρός όλους

Οι απονομές των βραβείων εκτός απροόπτου θα γίνουν στις έξι το απόγευμα .Θα ακολουθήσει έκθεση ανοιχτή για το κοινό αλλά και αποχαιρετιστήριο γεύμα.