Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Πρόγραμμα 16ου Πανελλήνιου ΕΟΟ

9.12 ημέρα Κυριακή από 9:00 εγκλωβισμός πουλιών για μακρινά μέλη

10.12 ημέρα Δευτέρα ημέρα ηρεμίας – προσαρμογής των πουλιών
11.12 ημέρα Τρίτη εγκλωβισμός πουλιών κοντινών μελών

12.12 ημέρα Τετάρτη ημέρα ηρεμίας – προσαρμογής των πουλιών. Άφιξη κριτών στο αεροδρόμιο Μακεδονία και μεταφορά τους στην Πτολεμαΐδα.
13.12 ημέρα Πέμπτη 1η μέρα κρίσης
14.12 ημέρα Παρασκευή 2η μέρα κρίσης
15.12 ημέρα Σάββατο σεμινάρια κριτών και απονομές επάθλων (οι ώρες θα γνωστοποιηθούν στους συμμετέχοντες τη μέρα εγκλωβισμού).Μετά τις απονομές θα υπάρχει έκθεση ανοιχτή για το κοινό. Στις 20:00 αποχαιρετιστήριο γεύμα .
16.12. ημέρα Κυριακή από τις 9:00 μέχρι τις 14:00ανοιχτή έκθεση για το κοινό , στη συνέχεια απεγκλωβισμός


Το απόγευμα του Σαββάτου μετά τις απονομές θα υπάρξει ανεπίσημος απεγκλωβισμός για τα μακρινά μέλη με ευθύνη του κυριού Καραδαγλή για τα μαλινουά και του κυρίου Κιουρτίδη για τα Τιμπράντο. Τα μέλη μας που θα θελήσουν να παραλάβουν τα πουλιά το Σάββατο θα πρέπει να το δηλώσουν την ημέρα εγκλωβισμού στην ομάδα εγκλωβισμού ώστε να μην συμπεριληφθούν τα πουλιά τους στην έκθεση



Η τιμή συμμετοχής κάθε πουλιού είναι 3€


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: Πατσινακίδης Νικόλαος




  1. Κατά την Παράδοση των πουλιών οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν εις διπλούν τη πρωτότυπη δήλωση (θα την παραλάβουν κατά τον εγκλωβισμό) συμμετοχής εκτροφέα.

  2. Δεν θα υπάρξει καμμία αλλαγή πέραν των αρχικών δηλώσεων

  3. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το απόγευμα του Σαββάτου

  4. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν φιλοξενίας στους Χώρους Διοργάνωσης της Έκθεσης. Υπεύθυνος για συνεννοήσεις σχετικά με θέματα διαμονής στη Σχολή Εκπαίδευσης Δημοτικής Αστυνομίας ο κος Καραδαγλής Δημήτριος τηλ. 24630 81509 ή 697 7232864. Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μέχρι 5 Δεκεμβρίου.

Επίσης:


  1. Ο σύλλογος μπορεί να διαθέσει κλουβιά διαγωνισμού δανεικά σε όποιον επιθυμεί εφόσον μας ενημερώσει εγκαίρως

  2. Τα πουλιά θα διαγωνιστούν σύμφωνα με τις κατηγορίες που θα ισχύσουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της COM στο Βέλγιο ( Β1,Β2,Β3,C1,C2).

  3. Για τη κατηγορία Β2 (μαλινουά series) για να υπάρξει θα πρέπει να τη δηλώσουν 3 τουλάχιστον εκτροφείς και να υπάρξουν τουλάχιστον 5 δυάδες

  4. Δεν επιτρέπεται στις κατηγορίες Β3 και C2 να δηλωθούν πάνω από 5 πουλιά ανα εκτροφέα

  5. Μπορούν να συμμετάσχουν και πουλιά στη κατηγορία εκθέσεως Β (Πουλιά κάθε ηλικίας, του ίδιου ή άλλου εκτροφέα, με δακτυλίδι, χωρίς συμμετοχή στα βραβεία).


Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι εκτροφείς της ΕΟΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω e-mails.

sykbe@fogr.gr ή sykbe.mail@gmail.com

Σημείωση: Με βάση το Γενικό Κανονισμό Εκθέσεων, υπάρχουν 3 κατηγορίες έκθεσης. Α=διαγωνιζόμενα πουλιά με βραβεία, Β=πουλιά με κρίση χωρίς συμμετοχή στα βραβεία, Γ=πουλιά για ανταλλαγές.